El darrer temporal de llevant, que s’ha allargat quatre dies, ha provocat petits danys a les instal•lacions del Club Nàutic Sant Feliu.
Les onades, que segons el Servei Meteorològic de Catalunya van superar els quatre metres d’alçada, van sobrepassar la part de l’escullera més propera a les oficines causant desperfectes similars als del temporal del desembre del 2008. L’actuació del personal del Club, però, va ser clau per evitar danys majors. Marineria es va encarregar d’assegurar les embarcacions durant els quatre dies. A més, la maniobra que es fa cada any acabat l’estiu de desplaçar les barques que es troben a la zona més castigada pels temporals a un lloc més segur ha minimitzat desperfectes. Gràcies a aquesta feina només han patit petits danys un parell d’embarcacions, els propietaris de les quals ja han estat informats.
Pel que fa a les instal•lacions, la força de les onades ha arrencat la porta de l’escar, ha esfondrat lleument la rampa d’accés als pantalans i ha desencaixat la porta d’accés. També s’han desfalcat les portes dels pantalans L i B i el suport d’aquesta última s’ha tombat. Un total de tres metres de la barana de l’escullera han estat arrencats i un dels fingers ha cedit una mica a causa dels moviment de les embarcacions, fet que obligarà a redreçar-lo.
L’accés per les dues primeres portes del pantalà es troba temporalment restringit a causa dels desperfectes. Els pèrits de la companyia asseguradora del Club han fet avui fotografies de tots els danys per reparar-los l’abans possible.

Nàutic

Foto: Jordi Gallego – Arxiu d’Història
Temporal 2008