I després

Els fenòmens de l’hospital a 8TV

Compartiu aquesta història

L’espai de la televisió 8TV del Grup La Vanguàrdia, “Misteris amb Sebastià D’Arbó” ha dedicat aquest dijous un dels seus espais als resultats de les investigacions que la societat FPG (FenómenosParanormales Girona) va realitzar a l’antic hospital de Sant Feliu, que la nostra emissora va oferir en exclusiva el 5 de febrer i que ha rebut més de 9.000 visites al nostre web.
A partir de la nostra publicació, tant de la informació, la fotografia (on s’interpreta una monja resant), com d’algunes de les psicofonies capturades, diversos mitjans varen contactar amb membres de FPG per tal de conèixer detalls d’aquesta recerca que varen portar a terme en aquest edifici durant 12 dies.
Amb el títol de “L’hospital de les ombres”, la reportera, Teresa Porqueras, va oferir un reportatge sobre aquesta intervenció en un edifici en el qual es calcula que hi varen morir més de 2.000 persones.
El programa del professor D’Arbó, que també té un espai a RAC1, mostra els aspectes màgics, misteriosos i enigmàtics d’altres móns ocults, “que no per ser desconeguts deixen de ser menys reals, ja que les llegendes i tradicions formen part de la nostra cultura i de la nostra existència”.
El reportatge aporta noves psicofonies i quedarà penjat al web:www.hablemosdemisterio.com i el repetirà 8TV el dimarts d’1 a 2 de la matinada.
Si voleu tornar a escoltar la notícia del febrer i les 5 psicofonies, la trobareu a la sisena notícia del nostre apartat “A la Carta”, on s’hi accedeix a través d’aquest link: www.rsf.fm/a-la-carta-2-2
Els propers edificis guixolencs, on membres de FPG realitzaran noves investigacions, també tenen moltes possibilitats: l’edifici de les monges vetlladores del carrer del Mall i el monestir dels monjos benedictins, actual Museu d’Història.

El més llegit

I després