Dimecres al vespre va morir sobtadament l’empresari Emili Albó Casals. La incidència es va produir al carrer Joan Goula, on els membres del SEM que s’hi varen desplaçar no varen poder fer res per a la seva recuperació.

Emili Albó era una persona molt coneguda a Sant Feliu de Guíxols com a empresari d’establiments hotelers i de lleure que també va formar part de diverses entitats, partits i associacions.

Es va criar vivint de prop l’ambient a la taverna familiar de Can Saura, a la Plaça del Mercat, que acollia cantaires locals i amb l’arribada del turisme fou un dels impulsors del night club Casa Pedro, al soterrani del mateix edifici.

A través d’aquesta activitat va ostentar la presidència del Gremi de Sales de Festes i Discoteques i, juntament amb l’empresari de Platja d’Aro, Jordi Comas, es varen encarregar de gestionar els controls d’accessos a les sales de festes.

A mitjans dels anys 70 varen inaugurar el bar La Goleta, a les Galeries del Mar, obtenint la primera llicència de l’estat de bars musicals.

Posteriorment, va posar en funcionament, l’any 1981, el restaurant Bahia fins l’any 2016. L’any 1990 l’Hotel Plaça i va adquirir l’Hostal del Sol l’any 2011.

També va estar afiliat a Unió Democràtica de Catalunya.

Els funerals se celebraran aquest divendres a les 5 de la tarda a l’església Mare de Déu dels Àngels, al Monestir de Sant Feliu de Guíxols.