FUTBOL: CAMPUS, PORTES OBERTES I PROMOCIÓ D’ASCENS

CAMPUS DE L’ESCOLA DE FUTBOL
L’Escola de futbol Sant Feliu, des de fa set anys, organitzen un campus d’estiu adreçat a nens i nenes de tot el municipi d’edats compreses entre 4 i 14 anys i es farà a camp de futbol de Vilartagues que durarà tot el mes de juliol. En aquest campus no només es jugarà a futbol, encara que hi ha un gran percentatge d’aquesta activitat, també s’hi faran altres activitats, sortides, excursions, platja, etc. Els horaris son els matins de 9 a 13h di dilluns a divendres.
Per a més informació i inscripcions s’ha d’adreçar a la oficina de l’escola de futbol al mateix camp de Vilartagues i el seu horari es de dilluns a divendres de 18h fins 20:30h. Més informacio feu clic aquí

PORTES OBERTES
Com cada any l’Escola de futbol, quan arriba el mes de maig i fins acabar la temporada a mitjans juny, organitzen unes jornades de portes obertes perquè els nens i nenes que vulguin provar el que és ser un futbolista, podran participar dels entrenaments dels equips de l’Escola de manera gratuïta.

PROMOCIÓ D’ASCENS DEL VILARTAGUES FC
A falta d’una jornada per acabar la lliga de 3era Catalana, el Vilartagues va aconseguir la setmana anterior la plaça per jugar la promoció d’ascens a 2a Catalana. I ho va fer en un dels camps més complicats de la categoria, a Blanes contra el Ca La Guidó i acompanyat d’altres resultats. Diumenge jugarà el darrer partit de lliga a casa contra La Batllòria a les 18h, encara que matemàticament ja tenen la classificació per accedir a la promoció d’ascens i jugar contra el Santa Pau o el Bisbalenc els primers caps de setmana de juny.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació