CAMPUS DE L’ESCOLA DE FUTBOL
L’Escola de futbol Sant Feliu, des de fa set anys, organitzen un campus d’estiu adreçat a nens i nenes de tot el municipi d’edats compreses entre 4 i 14 anys i es farà a camp de futbol de Vilartagues que durarà tot el mes de juliol. En aquest campus no només es jugarà a futbol, encara que hi ha un gran percentatge d’aquesta activitat, també s’hi faran altres activitats, sortides, excursions, platja, etc. Els horaris son els matins de 9 a 13h di dilluns a divendres.
Per a més informació i inscripcions s’ha d’adreçar a la oficina de l’escola de futbol al mateix camp de Vilartagues i el seu horari es de dilluns a divendres de 18h fins 20:30h. Més informacio feu clic aquí

PORTES OBERTES
Com cada any l’Escola de futbol, quan arriba el mes de maig i fins acabar la temporada a mitjans juny, organitzen unes jornades de portes obertes perquè els nens i nenes que vulguin provar el que és ser un futbolista, podran participar dels entrenaments dels equips de l’Escola de manera gratuïta.

PROMOCIÓ D’ASCENS DEL VILARTAGUES FC
A falta d’una jornada per acabar la lliga de 3era Catalana, el Vilartagues va aconseguir la setmana anterior la plaça per jugar la promoció d’ascens a 2a Catalana. I ho va fer en un dels camps més complicats de la categoria, a Blanes contra el Ca La Guidó i acompanyat d’altres resultats. Diumenge jugarà el darrer partit de lliga a casa contra La Batllòria a les 18h, encara que matemàticament ja tenen la classificació per accedir a la promoció d’ascens i jugar contra el Santa Pau o el Bisbalenc els primers caps de setmana de juny.