I després

Moció d’Esquerra Guíxols i demanda del SI a l’Ajuntament de SFG

Compartiu aquesta història

Nota de premsa d’Esquerra Guíxols

ERC Guíxols presenta una moció en suport al moviment #novullpagar

El Grup Municipal d’ERC a Sant Feliu de Guíxols presentarà al proper ple una moció en suport al moviment ciutadà #novullpagar.

Segons ERC, Catalunya compta amb més de 600 quilòmetres d’autopistes, en règim de concessió, fet que constitueix un greuge històric respecte de l’Estat Espanyol.

Mentre que Catalunya el 67% de les vies ràpides són de pagament i el 33% gratuïtes, a Espanya la proporció és de 20% de peatge per 80% de lliure circulació. Uns dels exemples més clar és la Comunitat de Madrid on dels 500 quilòmetres d’autovia que hi han només 17 són de peatge.

Pel portaveu republicà a l’ajuntament de la ciutat, Jordi Vilà “És un escàndol el greuge que patim els catalans i les catalanes, i demanem al Govern de la Generalitat que no emprengui cap mesura legal contra aquelles persones que lliurement s’han oposat a pagar uns peatges que estan sobradament amortitzats

www.esquerra.cat/guixols guixols@esquerra.org www.novullpagar.cat

Nota de premsa del SI

Avertis se’n fot de Sant Feliu de Guíxols

Fixeu-vos bé amb aquest senyal de trànsit. A part d’indicar diferents poblacions com ara Palamós, Lloret de Mar, Caldes de Malavella, ens adreça també a Sant Feliu de M.

Sant Feliu de Mar? Sant Feliu de Munt? Sant Feliu de Malavella? Doncs no, aquest és el senyal que, a la sortida número 9 de l’autopista AP7 provinent de Barcelona, al terme municipal de Maçanet de la Selva, ens adreça cap a Sant Feliu de Guíxols.

És a dir que Avertis, a part de robar-nos als catalans en general i als ganxons en particular els diners en peatges, ara també ens ha robat el nom de la nostra Ciutat.

El tema pot semblar irònic, però aquest senyal fa anys que està instal·lat sense que cap autoritat municipal guixolenca hagi iniciat, que ens consti, cap actuació per a corregir-ho. I és que la ubicació del senyal és prou visible pels molts veïns de la nostra ciutat que cada dia han d’agafar, gairebé per força, aquesta via d’atracament” –paraula més adient que no pas “pagament”-.

D’altra banda, els possibles visitants que puguin venir a la nostra Ciutat poden dubtar de si han agafat el camí correcte o van cap a un altre Sant Feliu.

Per aquest motiu, instem l’Ajuntament a fer una reclamació a la concessionària per tal de solucionar de forma urgent aquesta anomalia.

Anotem aquesta actuació a fer per part dels responsables municipals com la número 41 de la llista de cent accions que SI està presentant als mitjans de comunicació per tal de ser arreglades.

El més llegit

I després