Exitosa inauguració d’Un Thyssen Original a l’Espai-K

Les obres de la col·lecció “Un Thyssen original” ja es poden veure a les parets del Mercat Municipal i a l’Espai K de l’antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols.  La inauguració dissabte passat va ser un èxit de públic ja que hi van confluir  pares i alumnes de tots els centres escolars de la ciutat,  autoritats municipals i visitants guixolencs i forans.

La iniciativa de recrear obres de pintors catalans dels segles XIX i XX per part de la plataforma “Engrescats pel Thyssen”, ha tingut una acollida magnífica en escoles i instituts. El protagonisme dels alumnes en la recreació d’aquestes pintures els dona una frescor, un toc ingenu i una originalitat elogiada pels visitants.

Malgrat la presència de persones relacionades amb el món artístic i de diversos regidors del govern  local, entre ells Pau Casals, responsable de l’Espai K,  en aquest cas la tasca de presentar l’exposició va anar a càrrec de Paula , Mar i Alba Prats, tres alumnes del IES St. Elm i de Laura, la seva professora de plàstica. També va fer el seu debut públic explicant la seva feina per l’exposició, el fill de Carles Piqueras, conegut dibuixant ganxó i de la mestra L.Marín.

“Un Thyssen original” continuarà obert a l’Espai K la tarda dels dies feiners, dissabtes mati i tarda i diumenges matí fins el dia 20 de juny. També es poden veure les obres penjades al Mercat les hores que és obert.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació