I després

Mòbilfilms, el concurs de curtmetratges fets amb el mòbil de Sant Feliu de Guíxols. Inscripcions obertes

Sant Feliu de Guíxols presenta el concurs de curtmetratges anomenat Mòbilfilms, que proposa realitzar curtmetratges amb el mòbil.

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols presenta el concurs de curtmetratges anomenat Mòbilfilms, que proposa realitzar curtmetratges amb el mòbil.

Una de les seves responsables, Sílvia Quer, comenta que “consisteix en rodar, en filmar una història, la que vulgueu, la que us inspiri, una història d’allò que us preocupa, que us diverteix, una història que creieu que és important explicar, o inclús una anècdota”.

També recorda que “això sí, els exteriors s’han de rodar a Sant Feliu, i la resta d’escenes podeu rodar-les allà on us convingui. També poden ser curts d’animació.”

Sílvia Quer explica que “heu d’estar atents al dia 31 de juliol, perquè penjarem al web de l’Ajuntament i de l’Espai Carmen Thyssen les tres consignes que hauran de figurar al curt. Sobretot heu d’estar molt alerta, perquè a les imatges del curt hem de veure un objecte amb les seves diverses formes, una paraula que haurà de ser dita dins els diàlegs o d’una manera original, i la tercera haurà de ser una acció a fer”.

La durada dels curts haurà de ser de dos minuts. Cal inscriure’s prèviament fent clic aquí, fins els 31 de juliol. Podeu consultar les bases fent clic aquí.

Els participants optaran a 3 premis que seran els següents:

Primer premi: un val bescanviable de 250 € per gastar en el comerç i serveis locals dins la campanya per potenciar el comerç local “Guíxols Gaudeix”.
Segon premi: un val bescanviable de 150€ per a gastar en el comerç i serveis locals dins la campanya per potenciar el comerç local “Guíxols Gaudeix
Premi especial del públic: un val bescanviable de 50€ per a gastar en el comerç i serveis locals dins la campanya per potenciar el comerç local “Guíxols Gaudeix

Tots els curtmetratges seleccionats es podran veure el dia 6 d’agost en una gala especial emmarcada dins el Pantalla Gran, a partir de les 10 de la nit

El més llegit

I després