I després

‘Mar, salut i benestar’, l’exposició de la Caseta de Salvament que s’inaugura aquesta tarda

La mostra, coordinada per la Càtedra Oceans i Salut Humana de la Universitat de Girona, està instal·lada al Turó dels Guíxols des de l'1 de juliol. Això no obstant, l'acte inaugural se celebra dimarts 28 de juliol a les 19:00 hores.

Compartiu aquesta història

Aquesta tarda se celebra al Turó dels Guíxols l’acte inaugural de l’exposició Mar, salut i benestar. Es tracta d’una mostra instal·lada des de l’1 de juliol a la Caseta de Salvament Marítim, una de les seus del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, i explica els lligams existents entre els ecosistemes marins i la salut de les persones.

L’exposició està coordinada per la Càtedra Oceans i Salut Humana de la Universitat de Girona, i també hi col·labora la Càtedra Martí Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit Rural. De fet, en l’acte inaugural d’avui hi haurà els directors respectius d’ambdues càtedres, Josep Lloret i Joaquim M. Puigvert. A més a més, també hi participaran el degà de la Facultat Medicina de la UdG, Joan San, la vicerectora de Territori i Compromís Social de la UdG, Sílvia Llach, i l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas.

La presentació començarà a les 19:00 hores de la tarda i es farà als exteriors de la Caseta de Salvament. Tanmateix, la mostra Mar, salut i benestar romandrà al Turó dels Guíxols i es podrà visitar fins al 12 d’octubre. L’horari d’obertura de l’espai és de dilluns a diumenge de 18:00 a 20:00 hores de la tarda.

El més llegit

I després