I després

MISSATGE INTEGRADOR EL NOU PRESIDENT DEL BÀSQUET

Compartiu aquesta història

“Bon dia a tots, el 19 de Juny es van celebrar les primeres eleccions a presidir la junta del CB Sant Feliu, com a resultat la junta que represento va sortir escollida per dirigir el club durant els pròxims anys.
Va ser un dia important on més enllà del resultat va haver-hi una alta participació i és un fet a celebrar, per que demostra que el club està molt viu i ple de gent que no només estima el club sinó que també vol posar el seu gra de sorra per créixer tots junts.
Acceptem amb orgull i molta responsabilitat la tasca que ens heu encomanat, començarem a treballar des de el dia d’avui pels socis i que els jugadors gaudeixin al màxim de la pràctica d’aquest esport que estimem tant. Us prometo que ho farem.
Vull agrair el suport de tothom que durant aquestes hores ens han felicitat i així com les mostres de suport i ganes de col•laborar dels companys que no van ser escollits, us necessitarem a tots. Moltes gràcies.
No m’oblido dels companys de junta que acaben el seu mandat. En Jordi, Fernando, Marina, Lidia, Quim,Roser, Maria Mercè, Pere i tots els que han estat durant aquests anys mantenint viva la flama del bàsquet a Sant Feliu. Mereixen tota la nostra gratitud i han de marxar amb el reconeixement de tots per la seva feina i dedicació. També us necessitarem, moltes gràcies.
Per finalitzar, comencem ja a treballar i tirar endavant els reptes que venen per davant. Moltes gràcies a tots i no oblideu que això no és només una feina d’un grup de persones, sinó que volem que sigui una feina de tots els que vivim el club, us necessitarem a tots!”

 

 

El més llegit

I després