I després

‘Mirades’ és la proposta artística amb imatges de personatges de Sant Feliu que es pot veure en cinc espais de la ciutat

Compartiu aquesta història

L’Associació Cultural Aleph i l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols, amb la col·laboració de l’Ajuntament, han creat el projecte ‘Mirades’. Consisteix en una intervenció plàstica en forma de cinc cubs que s’han situat en cinc espais de la ciutat: la Plaça Salvador Espriu, el Parc Central, la Plaça Miquel Murlà, la Placeta de Sant Joan i a la cruïlla del Passeig del Mar amb la Rambla.

En aquests cubs es poden veure imatges de personatges coneguts de la nostra ciutat que han estat fotografiats per Joan Vicens i Tarré, Jordi Gallego, Quim Bigas, Carme Lafay, Albert Busquets, Marcel·lí Armengou, Gabi Dalmau i Lourdes Torres.

Jordi Gallego ens explica d’on va sorgir la iniciativa, que ja fa uns anys que s’estava preparant. La idea era fotografiar personatges coneguts de Sant Feliu en espais emblemàtics de la ciutat.

En les fotografies es poden veure a coneguts rostres de la nostra ciutat com poden ser Néstor Sanchiz, Pili Blasi, el Dr. Francesc Planellas, Josep Andújar’, Sebastià Sánchez, Josep Mª Vicens Batet, Enric Pla o el Club de Rem Llop de Mar, entre molts altres.

A cadascun d’aquest cubs es pot trobar un codi QR amb el qual es pot obtenir més informació sobre les imatges i el projecte en sí. De cara als propers mesos està previst que es renovin les lones amb noves imatges, que no necessàriament serien retrats.

El més llegit

I després