I després

Miquel Pedrol es mostra “molt content” per l’homenatge a la seva trajectòria que rebrà aquest dissabte

L'acte es farà durant el concert ‘Cançons de mar al far de l’escullera’ que tindrà lloc a les 10 de la nit al far de la ciutat

Compartiu aquesta història

El cantaire i fundador de la històrica formació La Taverna, Miquel Pedrol, serà reconegut per la seva trajectòria artística en un acte que es farà en el concert ‘Cançons de mar al far de l’escullera’ de demà dissabte a les 10 de la nit al far del port de Sant Feliu.

Aquest homenatge, que està impulsat per l’Àrea de Turisme i els cantaires de Sant Feliu de Guíxols, destaca els 25 anys dalt dels escenaris de Pedrol. L’artista es mostra molt content per aquest reconeixement, destacant la importància de rebre’l en vida.

Pedrol va ser fundador de la banda Iescsalis l’any 92, formació amb la qual va enregistrar àlbums de diversos estils musicals. També, l’any 96, va fundar el duet La Taverna amb Pep Bergadà. El cantant explica que ha estat molt gratificant tot el que ha viscut en aquest quart de segle en el qual ha realitzat més de 1.700 concerts amb La Taverna.

Pedrol ens explica que ja fa 6 anys que no canta i que no ho troba a faltar perquè actualment forma part de la Coral de la Vall d’Aro que “d’alguna manera em treu el cuquet”. També considera que quan va decidir deixar els escenaris “va ser el moment oportú per dir prou”, una “manera de retirar-se amb el cap alt”.

El més llegit

I després