I després

Marta Madrenas afirma que Junts treballarà perquè Can Rius passi a ser gestionat des de Sant Feliu

La candidata recorda que fa anys que des de l'Ajuntament es demana que aquest equipament passi a gestionar-se des de la ciutat

Compartiu aquesta història

La candidata de Junts per Catalunya al Congrés per Girona, Marta Madrenas, ha visitat avui Sant Feliu de Guíxols on s’ha reunit amb diverses entitats del municipi, a mes de visitar espais de la nostra ciutat.

La candidata ha fer referència al mal estat de l’edifici de Can Rius, antic Palm Beach, afirmant que la seva situació actual es deguda a la desídia del govern espanyol cap a Catalunya, recordant que fa molts anys que des del l’Ajuntament de Sant Feliu es demana que l’edifici passi a ser un equipament per la ciutadania.

Madrenas afirma que des de Junts es treballarà per trobar una solució a aquesta situació. “Anirem a parlar amb la direcció general competent i treballarem per fer-ho possible. Ho intentarem. Som molt determinats” ha destacat.

La candidata ha explicat que espera que d’aquí a 4 anys “puguem portar un bon full de serveis, de que hem aconseguit que això ho gestioni la gent de territori, que és el que hauria de ser sempre”.

El més llegit

I després