I després

MESURES PER EVITAR NOUS ACCIDENTS

Compartiu aquesta història

Arrel de l’accident succeït a la cruïlla de l’Avinguda Balears – Plaça Ceuta, s’estan activant una sèrie de mesures per tal de millorar la seguretat en aquest punt i procurar que fets tant greus no es tornin a repetir.
Després de les reunions mantingudes amb diversos interlocutors, entre els quals s’hi troba l’AMPA del Baldiri Reixach, l’Ajuntament ha redactat tot un seguit de mesures a implementar.
Les més immediates, que ja han començat, és la col·locació de baranes al voltant d’aquest pas de vianants, així com en el de més amunt (Avda. Saragossa), per tal d’evitar que es passi per fora de la senyalització horitzontal. També, a pocs metres del pas on es va produir l’accident, es col·loca un ressalt de goma per obligar als conductors a reduir la velocitat així com protegir amb pivots, o bé tanques, l’accés al parvulari del centre escolar. A més s’apunta en l’informe redactat per vialitat que s’aconsella fer el pas de vianants amb ressalt.
S’està estudiant convertir l’espai en una cruïlla de regulació semafòrica programada perquè funcioni només en horari escolar i la resta de temps en àmbar intermitent.
No seran efectius de Protecció Civil, tal i com s’havia publicat anteriorment els que reforcin a la Policia Local en cas de manca d’efectius sinó que seran membres dels Mossos d’Esquadra quan la situació o requereixi.
De tota manera s’ha donat ordre als comandaments de la Policia Local que tots aquells efectius, amb galons o sense, que en aquests horaris estiguin a la comissaria, en cas d’alguna baixa dels destinats a la sortida de les escoles, tenen l’obligació de garantir aquest servei.

El més llegit

I després