DIMECRES DEBAT PÚBLIC AL TEATRE

Aquest dimecres, 20 de maig, a les 8 del vespre, organitzat pel diari El Punt Avui i Ràdio Sant Feliu, se celebrarà al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer el debat públic de caps de llista de les 9 candidatures que es presenten a les Eleccions Municipals de diumenge a la ciutat.
Tindrà una durada de 90 minuts, serà transmès en directe per la nostra emissora (també es podrà escoltar pel nostre web: www.rsf.fm) i estarà moderat pel periodista d’El Punt Avui, Pau Lanao.
Estarà dividit en tres blocs que seran:
1. La crisi econòmica i la repercussió en l’administració local, sobre tot sobre l’Ajuntament i el servei a les persones.
2. Les infraestructures necessàries per rellançar la ciutat i el projecte de l’aparcament del passeig.
3. Economia i Turisme, incidència del procés d’independència en l’economia dels ajuntaments. Els grups volen involucar-se el el procés?
En aquest debat només hi poden participar els candidats, que tindran 2 minuts d’intervenció per cada bloc i 1 minut de rèplica per poder concretar l’exposició, a més d’1 altre minut final per fer la demanda de vot.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació