I després

ENTREVISTA AL CANDIDAT DEL PP

Compartiu aquesta història

El diari El Punt Avui ha publicat aquest diumenge una entrevista amb Abraham Rodriguez, candidat del PP, de quaranta-cinc anys, nascut a Sant Feliu de Guíxols. Té dos fills, un de tres anys i un de set. Ja es va presentar de número 5 en les passades eleccions amb
la llista del PP, que va obtenir un regidor a l’Ajuntament. Va tenir el suport unànime dels seus companys per liderar aquesta candidatura.
Per què ha decidit presentar-se a les eleccions?
Perquè tinc la ferma creença que podem aportar projectes i idees interessants a la política de Sant Feliu de Guíxols. He sortit al carrer i he pogut conèixer de primera mà les necessitats de la nostra ciutat i dels nostres ciutadans.
Com és el seu equip?
És gent del poble que vol el que la gent del poble vol i necessita. Gent que vol treballar, aportar, fer i créixer. Tenim un projecte i creiem en la força conjunta. Creiem que aquest país i aquest municipi necessita un altre tipus de polítics, gent compromesa amb Sant Feliu de Guíxols.
Quins punts són clau en el seu programa electoral?
La nostra llista vol crear atractius turístics, generar efecte crida sobre els inversors i desencallar i dinamitzar el comerç i la construcció.
Com dinamitzaria el turisme a la ciutat?
Amb l’obertura de l’espai Schengen a Palamós i la reactivació de l’aeroport i l’arribada del TGV a Girona, el museu Thyssen torna a postular-se com un dels atractius principals a Sant Feliu de Guíxols. El turisme de sol i platja no és suficient, hem de saber captar un altre tipus de turistes. Vivim en un entorn que ens convida a un altre tipus de turisme, per exemple accions i promocions d’esdeveniments esportius nacionals i internacionals. També seria bo reivindicar el patrimoni natural del nostre entorn. En aquest sentit, considerem que seria bo potenciar els camins de ronda. Ja s’ha fet la part de llevant, i seria convenient continuar aquest projecte.
Quin és el seu posicionament pel que fa a la reserva marina?
El terme reserva marina no es pot aplicar, en canvi sí que considerem que és viable fer una zona protegida. Nosaltres proposem enfonsar un avió a la zona de les Balelles i així es crearia un escull per fer de barrera natural per a submarinistes. Tenim molt avançades les negociacions i el projecte. Fins i tot podria dir que ja tenim l’avió. Així que nosaltres ja hem aconseguit el més difícil. Tan sols faltaria els permisos de Costes i Medi Natural. Les últimes dades indiquen que les illes Medes tenen 75.000 llicències de submarinisme. Si Sant Feliu n’aconsegueix tan sols la meitat seria un gran èxit per a Sant Feliu i la seva dinamització. La ciutat té un potencial enorme, i estem adormits, hem d’espavilar.
Com valora la tasca feta per l’anterior govern municipal?
Tenint en compte que no ha
estat un mandat fàcil, el resultat ha estat favorable. El govern ha tingut grans encerts i algun error, com per exemple gastar-se 3.000 euros de diner públic en l’Associació de Municipis per la Independència.

El més llegit

I després