I després

MÉS SORRA PER MILLORAR LA PLATJA

Compartiu aquesta història

La setmana passada es va portar a terme una reunió entre representants de l’Ajuntament de Sant Feliu i el director de Costes de Girona, acompanyat d’un enginyer de ports entre altres, per tal de decidir la fórmula per tornar a abastir de sorra la platja de Sant Feliu.
Fa uns mesos publicàvem que des de l’Ajuntament, es comptava amb doblar el transport de sorra de la platja de Sa Riera (Begur) però finalment sembla ser que s’optarà per una fórmula mixta.
El corrents marins acumulen sorra en algunes platges com Sa Riera i en altres en sostreu, com a la de Sant Feliu. I la decisió apunta que una part de la sorra es recuperarà mitjançant un dragatge a la pròpia badia i la resta serà transportada fins a Sant Feliu.
Es recorda que en el subsòl del tram de platja que va des de la perpendicular de Rambla Vidal fins l’espigó de ponent molts anys enrere estava reforçada amb pedres que feien la funció de dic de contenció, per preservar-la de les envestides dels temporals, fins que es va construir l’espigó del centre i, amb una acció que contempli únicament un dragatge, suposaria un perill i una molèstia per als banyistes.
És per això que l’acció constarà d’una actuació mixta que, segons l’alcalde resultarà, al temps, més econòmica que el transport de la sorra que està previst que abans de l’estiu es pugui escampar per tal de disposar del gruix i la qualitat necessària per oferir un servei òptim als usuaris.

El més llegit

I després