I després

MÉS OBRES SENSE PERMÍS A L’HOTEL EDEN ROC

Compartiu aquesta història

Els propietaris de l’Hotel Eden Roc continuen en la dinàmica de fer obres en espais públics i privats sense demanar els permisos preceptius. En aquest cas es tracta de la construcció d’una escala que connecta la zona de la piscina amb el mar i per la cobertura de l’antiga piscina infantil.

Naturalistes de Girona i altres col·lectius, com la plataforma local de Guíxols des del Carrer-Entesa (GDC-E), ja han realitzat diverses denúncies en aquest sentit i tenien previst fer una pregunta al govern en el passat Ple Municipal fent referència a les obres que s’estan duent a terme en el camí de ronda, d’us i titularitat pública, que limita amb l’hotel Port Salvi.

“La concessió de que disposa l’hotel, no consta que inclogui la construcció d’una escala que sembla voler comunicar la piscina de l’establiment amb el mar”, assegura GDC-E, que recorda que aquesta és una zona marítim-terrestre de lliure accés i destaca “les nombroses irregularitats urbanístiques practicades per l’hotel Eden Roc al llarg dels últims anys”

A títol d’exemple, continuen apuntant a la nota, “només cal subratllar la disposició de paviment de formigó en el camí de ronda, que va fer sense cap permís, o l’abocament de sorra en una part del camí per a la formació d’una platja artificial contradient les disposicions municipals. Fa temps que reclamem la recuperació de la concessió per a la gestió pública de l’espai i hem preguntat si aquesta obra reuneix tots els permisos i les llicències adients. La resposta, de moment, queda pendent perquè el Ple va finalitzar a mitjanit sense arribar a debatre aquest punt de l’ordre del dia”.

Fonts de l’Ajuntament, consultades pel Diari de Girona, han informat que s’ha obert un nou expedient de disciplina urbanística a la propietat ja que no disposen de llicència d’obres en cap dels dos casos ni ha estat sol·licitada per la propietat.

El més llegit

I després