I després

MÉS INFORMACIÓ SOBRE L’ACCIDENT MORTAL

Compartiu aquesta història

El Diari de Girona ha ampliat la informació que avançàvem a la nostra emissora, amb la següent informació amb més dades sobre l’accident d’aquest migdia a tocar del Baldiri: “Un menor ha mort aquest migdia després que un tot terreny, conduït per una senyora d’uns 70 anys. l’atropellés a l’alçada de la plaça Ceuta amb l’avinguda Balears, a l’anomenada rotonda Dels pisos verds. Els serveis d’emergències -Policia Local de Sant Feliu, Mossos d’Esquadra, SEM, Bombers- es troben al lloc i estan investigant les causes dels succés mortal. El sinistre s’ha produït quan faltaven pocs minuts de la una del migdia i la víctima que té 9 anys i que cursava quart de primària, segons apunten les primeres informacions.
Es tracta d’una zona on la velocitat està limitada a 20 quilòmetres per hora i amb senyals que adverteixen de la proximitat d’un centre escolar. Per la seva banda, la conductora del tot terreny no presentava indicis d’haver consumit begudes alcohòliques, segons fonts municipals. La conductora, d’uns 70 anys ha estat atesa pel SEM per una crisi d´ansietat i ha estat evacuada al Centre d´Atenció Primària (CAP) del municipi.
Es tracta d’un nen conegut al barri, fill d’una família d’ascendència magrebina que regenta un locutori i una fruiteria a la zona. Fonts apunten que el nen sortia de l’escola Baldiri i Reixac, molt propera al lloc on s’ha produït l’accident. A la zona, habitualment hi ha un agent policial que regula el trànsit a la zona propera al col•legi Baldiri Reixac, però en el moment de l’accident es trobava en una altre dels accessos del centre. L’agent ha estat el primer en arribar al lloc de l’accident i de donar l’avís als equips d’emergència. El batlle, Joan Alfons Albó, ja ha anunciat que s’estan portant a terme les investigacions pertinents amb el major escrúpol possible.
En senyal de respecte, diversos partits polítics han anul•lat els seus actes de campanya durant el dia d’avui. El nen, de nom Ismael, jugava al Benjamí C del Vilartagues FC, que ha mostrat els seus respectes i condol per la pèrdua a les xarxes socials, així com nombroses entitats del municipi.
Fins al lloc, s’hi han desplaçat dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), una dotació dels Bombers de la Generalitat i quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra per donar suport a la Policia Local de Sant Feliu”.

El més llegit

I després