I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

UN TREBALL A ULTRAMARINOS, MILLOR DISC DE POP
En la cerimònia d’entrega dels Premis de la Música Independent (MIN) que es varen lliurar dimarts a Madrid, els components de La Habitación Roja varen recollir un dels més importants reconeixements que vota un jurat compost per 67 professionals d’institucions i de mitjans de comunicació que va escollir el disc “La moneda en el aire” com el millor treball pop de l’any 2014.
La formació, que compleix el 20è aniversari de la seva formació, va requerir expressament al ganxó Sant Garcia, per fer l’enregistrament als estudis Rockfield, de Gales que, posteriorment, fou produït a l’Ultramarinos Costa Brava de Sant Feliu i finalment masteritzat per Víctor Garcia en el mateix local.
Santi Garcia també fou un dels nominats en l’apartat de millor productor de l’Estat Espanyol.

500 SANTI

 

MÉS DE 4.000 EUROS AL CONCURS DE PINTURA RÀPIDA
El concurs de pintura ràpida de Sant Feliu de Guíxols que organitza l’associació d’Amics del Museu tornarà a omplir els espais urbans de la vila de cavallets i d’artistes aquest dissabte informa el Diari de Girona. El jurat valorarà especialment les obres que reflecteixin la presència humana als carrers per projectar una imatge vital de Sant Feliu de Guíxols. En l’edició de l’any passat hi van participar 45 artistes procedents d’arreu de l’Estat ja que aquest concurs figura als principals calendaris de pintura ràpida. Els premis d’aquest any oscil·len entre els 800 i els 400 euros en la categoria general i entre els 500 i els 300euros en l’apartat d’aquarel·la. Hi ha també categoria juvenil i infantil. En total, els premis en metàl·lic superen els 4.000 euros. Com a novetat, tots els participants entraran en un sorteig d’un cap de setmana per a dues persones als Apartaments Mercedes.
Aquest concurs està integrat dins de la programació del Dia Internacional dels Museus que inclou una visita guiada gratuïta a la Caseta de Salvament i al Niu de Metralladores, a les onze del matí, i el tradicional Sopar Monacal i concert barroc al monestir de Sant Feliu de Guíxols.

500 PINTURA

 

 

VOLUNTARIS PER A LA TIMBALADA GANXONA
Per a la quarta Timbalada Ganxona prevista pel 4 de juliol de 2015. Des de Percussió Ganxona volen convertir la ciutat en la capital de la percussió de la Costa Brava i necessiten la col·laboració de voluntaris i voluntàries. Tal i com ja s’està fent a d’altres demarcacions de Catalunya i de l’Estat Espanyol, les timbalades suposen un reclam cultural i turístic, convertint la ciutat en sí mateixa en un esclat de color, creativitat i moviment.
Per realitzar-la els calen voluntaris que podran comptar amb berenar i el sopar pagat i els acompanyants gaudiran d’un preu simbòlic de 3€ i s’hauran d’encarregar en fer la inscripció www.percussioganxona.cat o màxim 15 dies abans de la Timbalada.
També es lliurarà un petit record. El dia 30 de juny a les 20.30h al Teatre Municipal es farà una reunió per informar de l’esdeveniment

500 TIMBALADA

 

ES PODRÀ APARCAR A L’ANTIC AGGLOTAP
L’Ajuntament ha fet públic “la propera obertura, provisional, de la nau de l’antiga fàbrica Agglotap (carrer de Rufo) permetrà obrir-hi en una primera intervenció fins a una cinquantena de places d’aparcament.
La idea és que sigui un pàrquing on el temps permès d’estacionament sigui d’un màxim de 24h i permeti satisfer l’actual necessitat de places dels veïns de les immediacions.
En breu es pintaran al terra les delimitacions de la zona ocupada pels vehicles”.

500 AGGLOTAP

 

RECULL DE PROGRAMES ELECTORALS A LA BIBLIOTECA
Amb l’enunciat “Informa’t i vota”, la Biblioteca Pública Octavi Viader i Mrgarit de Sant Feliu de Guíxols, ha tingut la iniciativa de donar l’oportunitat als electors de contrastar tots els programes dels grups i coalicions que es presenten a Sant Feliu.
En la seva nota apunten que “es disposa, durant tota la campanya electoral, d’un expositor amb els programes electorals de tots els partits polítics que es presenten a les eleccions municipals del proper diumenge 24 de maig.
Si encara no sabeu quina és la vostra opció, si voleu conèixer les seves propostes, passeu per la Biblioteca”.

500 BIBLIOTECA

 

ELECCIONS AL SECRETARIAT NACIONAL DE L’ANC
Les eleccions al Secretariat Nacional de l’ANC 2015, que regirà l’entitat el proper any, s’han celebrat aquest dissabte 9 de maig a tot el territori nacional.
El Casino Guixolenc es va convertir en seu electoral que agrupava les Territorials de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro.
El nou Secretariat escollit serà el que decidirà els càrrecs orgànics de l’entitat, amb el nou president/a al seu capdavant, al plenari que es durà a terme el proper dissabte 16 de maig.

500 ANC

 

GASTRONOMIA GANXONA A TVE
La ciutat de Sant Feliu de Guíxols i en especial el Mercat i el Club Nàutic ocupen bona part del programa Cocina2, de Televisió Espanyola, que van enregistrar al febrer del 2015 i s’ha emès el mes de maig.
Al programa hi podreu veure “com es cuinen els uriços de mar, malgrat que com bé sabeu, a casa nostra ens els mengem tal com surten de mar, amb pa, és a dir, sense cuinar. De tota manera està bé observar com es pot elaborar una forma diferent de menjar els uriços”.
L’enllaç per veure el programa és aquí: http://www.rtve.es/alacarta/videos/cocina2/cocina2-t2-costa-brava-erizo/3125282/

500 COCINA2

 

AGRAIMENT DE L’ESTACIÓ NÀUTICA
L’Estació Nàutica de Sant Feliu de Guíxols Costa Brava ha enviat una nota d’agraïment per la participació a la Festa del Mar celebrada el primer cap de setmana de maig, on, malgrat el fort vent, grans i petits varen gaudir de les activitats que oferien les empreses associades que destaquen que varen tenir molta acceptació i que varen comptar amb la participació de 300 persones, balanç que consideren molt positiu.

500 ESTACIÓ

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 16 de maig
Camp de Futbol “Josep Suñer”
16,00h Fútbol Empreses La Pansa- Veterans Pontenc

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
11,00h Aleví A- Lloret
12,30h Cadet B-Vilamalla
16,00h Juvenil B- Llagostera
18,00h Vilartagues- 4 vientos

Pavelló Municipal La Corxera
Club Bàsquet Sant Feliu
9,00h Mini Femení- Tordera
9,00h Preinfantil – Femení – Unió
10,30h Cadet B- Palafolls
10,30h mini Masculí B – Hostalric
12,00h Cadet Masculí A- Fontajau
16,00h Cadet femení – Caldes

Diumenge, 17 de maig
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00h AD Guíxols- Base Roses

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
11,00h Aleví B- Fornells

ALTRES DISSABTE 16
Duatló Infantil de Sant Feliu de Guíxols
Lloc: Platja de Sant Feliu, Passeig del Mar
Hora 11,00 h.
Organitza: Club Aquàtic Xaloc
Triatló de Sant Feliu de Guíxols
Lloc: Platja de Sant Feliu, Passeig del Mar, Ctra. Tossa, zona portuaria.
Hora 14,45 h.
Organitza: Club Aquàtic Xaloc

500 ESPORTS

El més llegit

I després