ARRENCA LA CAMPANYA DEL PEIX BLAU

Del 16 de maig al 14 juny, nova edició de la campanya del Peix Blau Ganxó, amb diverses novetats que contribueixen a convertir aquest producte gastronòmic en un dels més significatius de Sant Feliu de Guíxols. Oferiran menú 14 establiments, plats 12 establiments i ració de sonsos 30 establimentsi a més, La Goleta com a cada any ha creat un còctel especial “Tromba d’aigua” la fleca Ca la Nati el “Pa d’anxova”.
El dissabte 16 de maig es farà la presentació de la campanya a la rambla A. Vidal amb la presencia dels restaurants participants que serviran tastets de peix blau i sonsos a un preu popular d’1 euro. La totalitat dels establiments que s’hi han adherit són els següents:
Els establiments participants són: Bahia, Barcarola, Beach Club, Butrón Berria Ca La Nati, Can Cabanyes, Can Nadeu, Can Noguera, Can Salvi, Casa Buxó, Casa Elisa, Casino Guixolenc, Cau del pescador, El del Mig, El Gallo, El Ginjoler, El Racó de Sant Pol, Extremeño, Hot-Dog, La Carbonera, La Cava Taverna, La Clova, La Gaviota, La Goleta, La Magnòlia, La Palmera, La Pansa, La Proa, La Taverna del Mar, Marabú, Maria Rosa, Murlà, Nou Casino La Cosntància, Rambla Tapas, Sant Pol Hotel-Restaurant, SQR Cafè, Taverna del Mariner, Taverna del Mercat, Villa Laura i Voramar.
Per consultar els establiments que ofereixen menús, tapes, cocktail i pa, els trobareu desplegant el díptic que conté el següent arxiu: PEIX BLAU

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació