I després

LA MORT DE L’ISMAEL COMMOCIONA SFG

Compartiu aquesta història

Commoció a Sant Feliu per la mort de l’Ismael, el nen de 9 anys que va morir atropellat el passat dijous a la sortida del col.legi Baldiri Reixac, en el pas de vianants de l’Avinguda de Balears, confluència amb la Plaça Ceuta.
Com ja varem informar, les candidatures varen decidir suspendre els actes programats per dijous, el col·legi Baldiri Reixach, d’on el nen era alumne, va publicar una fotografia i un text entranyable, així com l’Escola de Futbol Sant Feliu, on hi practicava el futbol, que també va publicar a les xarxes lamentant la mort d’un dels seus integrants i donava el condol a la família. També l’A.D. Guíxols va suspendre les activitats.
El matí d’aquest divendres hem contactat amb membres de la comunitat musulmana que estan organitzant un funeral religiós, encara sense data ni lloc ja que suposen que la mesquita de Sant Feliu quedarà petita i estan treballant en la logística atès que compatriotes d’altres municipis tenen previst assistir-hi.
El cos de l’Ismael serà repatriat a Tànger (Marroc), en dependència dels tràmits administratius, el dimarts o dimecres de la setmana entrant, on rebrà sepultura.
L’alcalde declarava aquest matí a la nostra emissora que havia visitat als pares, germans i oncles per traslladar el condol de la ciutat pel desgraciat accident i posar-se a disposició de la família.
Al mateix temps demanava que, d’entrada, no es culpabilitzés a ningú de l’accident i es posava en el lloc tant de la família com de la conductora que va patir atacs d’ansietat i va haver de ser atesa al CAP.
En referència a l’absència d’un agent de la policia, precisament en aquest punt on és habitual comptar amb un efectiu, Joan Alfons Albó ha dit que amb la declaració de l’agent, l’aparició de dos nous testimonis i tota la informació que s’ha recopilat, en les properes hores es comptarà amb tots els detalls i serà el moment de determinar les responsabilitats en el cas que s’hagi produït alguna errada.
A l’hora d’editar aquesta publicació s’estava produint una manifestació de pares d’alumnes i amics de la família que han bloquejat el trànsit en el punt on es va produir l’accident i anunciaven més movilitzacions de protesta.

mani faldilla web

 

El més llegit

I després