I després

Més de 80 persones participen a la plantada d’arbres de “Polseres Verdes”

Aquest diumenge 19 de gener el grup Polseres verdes ha reunit més de 80 persones a la plantada d’arbres a Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge 19 de gener el grup Polseres verdes ha reunit més de 80 persones a la plantada d’arbres a Sant Feliu de Guíxols.

Els polseres són un grup de joves d’entre 14 i 15 anys de l’IES Sant Feliu i de la Fundació Cor de Maria – Sant Josep. La seva activitat data de principis de 2019 quan recollien la brossa que trobaven en diferents indrets del municipi.

L’activitat ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament i s’ha portat a terme al sector de Les Bateries proper a l’avinguda Europa.

Marifé Larragay, regidora de Medi Natural de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, creu “que aquests joves estan fent una gran tasca, ja que és molt important que contribueixin a posar el seu granet de sorra per ajudar al canvi climàtic que estem patint, ja que aquesta generació són els que més poden patir-ne les conseqüències. Amb aquesta iniciativa espera que es pugui animar a més ciutadans a realitzar actes com aquest, ja que són un gran exemple a seguir”.

El projecte ha aconseguit plantar un total de 54 arbres a Sant Feliu de Guíxols amb l’ajuda dels voluntaris i voluntàries d’arreu de la comarca. Han plantat pins, pomers, presseguers, ametllers, cirerers i moreres. D’aquí a 20 anys, cada arbre podrà absorbir en un any el CO2 emès per un vehicle que ha recorregut entre 10.000 i 20.000 km.

Si voleu més informació podeu entrar al seu Instagram @polseresverdes

El més llegit

I després