I després

El Síndic de Greuges de Sant Feliu de Guíxols subscriu un article en commemoració del Dia Europeu de la Mediació

Aquest dimarts 21 de gener de 2020, se celebra el Dia Europeu de la Mediació i el Síndic de Greuges de la ciutat fa ressò d'un article emès pel FòrumSD de les Sindicatures Locals de Catalunya.

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts 21 de gener de 2020, se celebra el Dia Europeu de la Mediació i el Síndic de Greuges de la ciutat fa ressò d’un article emès pel FòrumSD de les Sindicatures Locals de Catalunya.

En aquest article es defineix de forma resumida que una mediació és “la que ha de tenir com a parts per una banda el ciutadà i per altra un tècnic o un polític de l’Ajuntament, ens trobem amb una barrera que es presenta molt complicada de saltar. Estic parlant del canvi de mentalitat que s’hauria de produir en la majoria de tècnics i polítics en l’ús de les seves funcions”.

L’article també fa ressò de la impersonalitat que moltes vegades els ciutadans es troben en les administracions en el moment de solucionar els seus problemes “sovint les persones es converteix en expedients i papers que es despatxen de forma molt professional o no, però sense tenir aquesta visió humana que ens dóna als síndics/es i defensors/es aquesta proximitat, que et permet escoltar el que et diuen, mirar-los als ulls i intentar poder entendre el que t’expliquen i del que es queixen i l’altre, et veu a tu l’interés que mostres, l’atenció que els prestes, les reaccions que tens…”.

Accedeix a l’article íntegre fent clic aquí.

El més llegit

I després