I després

Més de 30 actuacions amb 13 artistes internacionals exclusius al cartell del Porta Ferrada d’aquest estiu

Tom Jones, Gene Simmons veu dels KISS, Madeleine Peyroux, Two Door Cinema Club, Andrea Motis, Gregory Porter, Seguridad Social & La Guardia, entre els artistes que actuaran a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Tretze artistes internacionals en exclusiva i vint artistes debutants formen part del cartell de la 62 edició del Porta Ferrada que s’ha presentat aquest migdia a la Sala Abat Panyelles del Monestir.

Two Door Cinema Club, Tom Jones, José GonzálezRobe Iniesta veu d’Extremorduro, Hombres G, Seguridad Social & La Guardia, La Ludwig Band, Julieta Venegas, Guillem Gisbert, Gilberto Santa Rosa Clara Peya, formen part del cartell del Porta Ferrada d’aquest estiu amb concerts al Guíxols Arena i l’Espai Port.

Albert Mallol, director artístic del festival, es mostra orgullós de les propostes que arribaran fins la ciutat en aquesta edició.

També arribaran a Sant Feliu Antònia Font, Andrea Motis, La Ludwig Band, Guillem Gisbert o Clara Peya, encapçalant els grans artistes del país als qui se sumen els cantants del públic més jove, com són Mushkaa o Figa Flawas. Amb aquests artistes se supera el 30% de produccions en català.

El Jazz també hi serà present amb un cicle anomenat ‘Voices off Jazz’ amb el millor cantant de jazz reconegut a escala mundial Gregory Porter, qui obrirà el cicle al que se sumaran Andrea Motis i Madeleine Peyroux.

La clàssica també tindrà el seu espai amb el minicicle SOLOBACH que es fixa en les obres per a instrument solista que J. S. Bach va escriure. Les actuacions a l’església del Monestir, comptaran amb Fabio BiondiMiklós Perényi i Pierre Hantaï.

El regidor del Porta Ferrada, Josep Saballs, destaca que properament s’anunciarà algun altre espectacle i que en aquesta edició es vol potenciar de nou l’espai port i mantenir el nombre d’espectacles d’edicions anteriors.

La venda d’entrades online començarà demà dimecres dia 27 de març a les 12 del migdia. Hi podreu accedir clicant aquí.

Descomptes en la venda presencial d’entrades per Setmana Santa

Com cada any, per Setmana Santa la venda presencial d’entrades té un 20% de descompte. Aquest descompte s’aplicarà a les entrades adquirides a l’Oficina de Turisme, a La Rambla, divendres 29 i dissabte 30 de març, de 10 a 14 i de 16 a 18 hores i diumenge de 10 a 14 hores. Aquest descompte també s’aplicarà a les entrades adquirides a Can Solés del carrer Sant Pere 41, divendres 29 de març i dissabte dia 30, de 10 a 13 i de 16.30 a 19 hores.

El més llegit

I després