I després

Demà comença el torneig internacional de futbol base MIC a Sant Feliu

Els partits se celebraran als camps Josep Sunyer i Arxer i Vilartagues fins dissabte

Compartiu aquesta història

Demà dimecres 27 de març torna a Sant Feliu una nova edició del torneig internacional de futbol base MIC. Els partits a la nostra ciutat, que seran vora una quarantena, s’allargaran fins dissabte.

Els enfrontaments, que tindran lloc als camps Josep Sunyer i Arxer i de Vilartagues, portaran fins a la ciutat una gran quantitat d’equips, aficionats, i familiars. Així ens ho explica la regidora d’Esports, Mireia Borrego.

El tècnic d’Esports de l’Ajuntament, Xavi Giró, ens explica els equips destacats que arribaran fins la nostra ciutat durant aquest MIC.

L’edició d’aquest any arriba amb xifres rècord. És l’any en el qual hi haurà més seus, entre elles la nostra ciutat, i reunirà vora 400 esportistes. Els enfrontaments se celebraran en horari de matí i tarda. Podeu consultar tots els partits previstos a Sant Feliu fent clic aquí.

Seguiu els resultats en directe al camp de Vilartagues, clicant aquí.

Seguiu els resultats en directe al camp Josep Suñer i Arxer, clicant aquí.

Podeu escoltar l’entrevista que vàrem compartir amb la regidora d’Esports, Mireia Borrego, i el tècnic de l’àrea, Xavi Giró, on ens expliquen tots els detalls del MIC, al botó d’aquí sota.

El més llegit

I després