I després

Burruezo & Nur Camerata porten al Monestir una nova versió del Medievàlia

Durant l’activitat es farà una ruta musical i literària pel monestir de la ciutat i per assistir-hi cal fer reserva de plaça

Compartiu aquesta història

El trio Burruezo & Nur Camerata porten fins al Monestir de Sant Feliu una nova versió del Medievàlia, on proposaran una ruta literària i musical diferent que inclou secrets i llegendes del món medieval, entre altres qüestions. L’activitat es farà el proper diumenge 31 de març a les 6 de la tarda.

Ens parla de la iniciativa la tècnica de patrimoni del Museu d’Història de la nostra ciutat, Emma Coll.

El llibre de Burruezo narra una història insòlita que comença a Sant Feliu i acaba a una masia de l’Empordà, prop de Solius. Així ens parla el seu autor de l’obra.

Durant l’activitat, l’editora del llibre, Mercè Diago, rebrà als assistents i anticiparà continguts, continents, fílies i fòbies dels seus protagonistes.

Es total es faran quatre parades en diferents espais del Monestir. En cadascuna d’elles, els artistes interpretaran peces que vinculen el contingut de la novel·la i la nostra ciutat. També hi ha previstos fragments recitats del llibre.

En les diverses parades es tractaran qüestions com la cristiandat, l’islam i temes de la convivència a al-Àndalus i la connexió sefardita. Al final, també hi haurà una conversa amb Burruezo.

El preu de l’entrada és de 6 euros pel públic general i de 4 pels socis dels Amics del Museu. Cal inscripció prèvia, que es pot fer presencialment a la recepció de l’Antic Hospital, trucant al 972 821 575 o enviant un correu electrònic a activitatsmuseu@guixols.cat.

El més llegit

I després