I després

Més de 200 persones participen en la inauguració de l’exposició sobre l’evolució de la societat ganxona

La mostra es pot visitar de dilluns a diumenge en horari de matí i tarda i hi ha previstes dues visites guiades durant l'agost

Compartiu aquesta història

Més de 200 persones es varen acostar el passat divendres a l’Antic Hospital de Sant Feliu per conèixer de primera mà la nova exposició de llarga durada del Museu d’Història que es pot veure a la primera planta de l’edifici.

Sota el nom d’’Una societat canviant’, la mostra explica l’evolució de la societat de la nostra ciutat en els darrers 200 anys i s’ha fet amb la idea de fer reflexionar i entendre el món global des d’un estudi de Sant Feliu entre els segles XIX i XXI.

El primer tinent d’Alcalde i responsable de Patrimoni Cultural, Josep Melcior Muñoz, explica que aquesta inauguració engega el nou model de Museu d’Història de la ciutat. També destaca que en aquesta mostra es posa en relleu la història que han construït les dones.

Muñoz també destaca la feina que s’ha fet per tirar endavant aquest nou espai del museu a la ciutat, que engega així una nova etapa.

Aquesta nova exposició es pretén que sigui l’embrió del nou Museu d’Història de Sant Feliu. En ella, s’han utilitzat diferents tecnologies que fins ara s’havien fet servir de manera puntual.

La mostra es podrà visitar de dilluns a diumenge d’ 11 a 14 hores i de 17 a 20 hores i també hi ha la previsió de fer visites guiades els dissabtes 12 i 26 d’agost a les 20 hores.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb el Museu d’Història, presencialment a la recepció de l’Antic Hospital o enviant un correu electrònic a activitatsmuseu@guixols.cat.

Imatge dels parlaments durant la inauguració de l’exposició al jardí de l’Antic Hospital

El més llegit

I després