I després

MC17 presenta les seves obres amb tècnica de collage en una exposició a la Casa Irla

La mostra s'inaugura aquest dissabte a les 7 de la tarda i es podrà visitar fins el 31 de març

Compartiu aquesta història

L’artista MC17 presenta a partir d’aquest dissabte 17 de febrer a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols, a les 7 de la tarda, la seva exposició formada per obres fetes amb la tècnica del collage i que presenta sota el nom de ‘GLU’.

Segons explica l’artista “el collage és una manera de crear una altra realitat, més divertida, un món fins i tot més estrany que el nostre”. Segons destaca Casa Irla “els seus collages són a vegades grans, a vegades petits. A vegades exuberància de colors i detalls, a vegades un estil totalment depurat”.

Les qüestions que l’artista hi tracta depenen del seu estat d’ànim i de les sensacions que experimenta en passar les pàgines d’una revista, quan els objectes que cal retallar li salten a la vista com una cosa natural. En les seves peces, les paraules o textos curts es barregen amb les imatges. Aquestes obres “poden estar plenes de tendresa o de ràbia, de poesia o de foscor, de bogeria o de significat”.

Des de Casa Irla es destaca sobre l’artista que aquesta tècnica “és la millor manera que ha trobat per a expressar els seus sentiments, sovint plens de contradiccions, la seva inesgotable vitalitat, que a vegades ens esgota, i per a respondre a la necessitat de renovació, invenció i amor constants”. La mostra es podrà visitar fins el 31 de març.

El més llegit

I després