I després

L’Aquàtic Club Xaloc demana solucions als problemes de temperatura de l’aigua i d’humitat de la piscina municipal

L’Ajuntament explica que les tasques de millora de la instal·lació estan en la seva fase final i que les obres de reparació de la coberta estan adjudicades i començaran en breu

Compartiu aquesta història

L’Aquàtic Club Xaloc demana solucions als problemes de temperatura de l’aigua de la Piscina Municipal de La Corxera, que segons expliquen està “sovint per sota dels 26 graus i fins i tot dels 25”, provocant que l’entrenament del club “sigui inviable” i “posant en risc la salut dels usuaris, provocant rampes i fins i tot hipotèrmia”.

L’entitat explica que la situació de la humitat està fora dels paràmetres establerts “amb valors entre el 85 i el 95%, quan l’ideal seria entre el 50 i el 65%” provocant “condensació, floridures i fongs, que a més de ser antiestètics, poden irritar els ulls, la pell i les vies respiratòries”.

El Xaloc també comenta que “molts socis” s’han de donat de baixa i que, per exemple, la gent gran o les nenes i nens “surten de la piscina amb els llavis morats i tremolant”. També afirmen que l’aigua de les dutxes surt freda i que els vestidors “estan gelats”.

En protesta, el Xaloc ha convocat una concentració davant la porta de la piscina aquest dijous 15 de febrer a les 7 de la tarda.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols explica que les tasques de millora de la instal·lació estan en la seva fase final i que les obres de reparació de la coberta de l’edifici estan adjudicades i que començaran en breu.

El més llegit

I després