I després

Mascanada6 organitza el DiaM6 amb diverses activitats durant tota la jornada

Entre les propostes hi ha exposicions, la creació d'un mural col·lectiu, un taller de bonsais, música, un dinar popular i la trobada anual de socis

Compartiu aquesta història

Mascanada6 ha organitzat per aquest dissabte el DiaM6 que se celebrarà aquest any a la Casa Blasco i als Jardins del Monestir. Es tracta d’una activitat gratuïta que omplirà la jornada “de cultura i creativitat” a més de ser “el punt de trobada anual entre els nostres socis i sòcies”, destaca l’entitat.

La jornada també és una oportunitat per donar a conèixer Mascanada6 “i convertir aquest dia tan especial una cita ineludible en l’agenda d’activitats ganxona”.

La iniciativa, oberta a tothom, es farà en un espai que estarà habilitat per fer tallers i demostracions de les diferents disciplines que representen l’activitat que l’entitat porta a terme durant l’any i que abasten àmbits com la música, les arts escèniques, la poesia, la literatura i les arts plàstiques.

El president de l’associació, Marc Calvet, ens explica algunes de les propostes que hi haurà durant el dia, que inclouen la pintada col·lectiva d’un mural, un taller de bonsais o l’assemblea de socis de l’entitat.

Entre altres propostes previstes hi ha un concert vermut amb Mandie Rules, un dinar popular a les 2 de la tarda, poesia a càrrec de Ruta PoèticoTeatroMusical amb Els Excèntric i música en directe. També hi haurà exposicions durant tota la jornada.

Podeu consultar la programació completa i els horaris clicant aquí, on podreu accedir també a la compra d’entrades pel taller de bonsais i el dinar popular. La resta d’activitats són gratuïtes.

El més llegit

I després