I després

El Punt Jove porta diverses activitats a La Rambla per Sant Jordi

Entre les propostes hi ha descobrir la clau que obre el cofre de Sant Jordi, un espai de jocs de taula o un taller de rebosteria

Compartiu aquesta història

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament i el Punt Jove han organitzat diverses activitats coincidint amb la diada de Sant Jordi del proper dimarts 23 d’abril.

Durant tota la jornada, hi haurà un espai ubicat a La Rambla on els joves podran gaudir de diverses propostes, com ara descobrir la clau que obre el cofre de Sant Jordi, un espai de jocs de taula o un taller de rebosteria. Ens parla de les activitats previstes el tècnic de Joventut, Quim Díaz.

La intenció de la jornada també és donar a conèixer a la ciutadania quins són els serveis i també les activitats que al llarg de l’any es fan des del Punt Jove de Sant Feliu que es troba situat al carrer del Mall, als baixos de l’edifici de Les Vetlladores.

Podeu consultar totes les activitats que organitza el Punt Jove, com també tots els seus serveis, clicant aquí. A la imatge d’aquí sota podeu consultar totes les activitats previstes per Sant Jordi i els seus horaris.

El més llegit

I després