I després

Mascanada6 commemora el Dia Internacional de les Dones amb una performance

L’Associació vol posar de manifest el respecte entre les persones, ho farà amb una instal·lació artística inclusiva que convida a tothom a participar gratuïtament, utilitzant 300 ulleres com a mostra del compromís amb la visibilització

Compartiu aquesta història

Mascanada6 ha organitzat per commemorar el Dia Internacional de les Dones, una performance sota el títol de ‘Dones (In) Visibles. Art inclusiu’.

L’Associació vol posar de manifest el respecte entre les persones, ho farà amb una instal·lació artística inclusiva que convida a tothom a participar gratuïtament. Serà aquest diumenge 10 de març de 10 a 14h a la Rambla de Sant Feliu de Guíxols, transformant aquest punt de la ciutat en un espai d’expressió, plàstica i creativitat. Així ens ho explica Carmela Llobet, membre de Mascanada6.

Des de l’Associació creuen quela responsabilitat de la cura recau sovint en les dones, una tasca invisible per a tota la societat, per això han volgut unir-se a aquesta celebració, contribuint amb la performance que han preparat per aquest diumenge, en la que volen reconèixer l’esforç de les dones, fent un petit gest per canviar aquesta perspectiva.

A més de la performance que utilitzarà aquestes 300 ulleres com a mostra del compromís amb la visibilització de les dones, i de la part pictòrica en la qual es podrà expressar a través de les transparències per simbolitzar allò que vulguis fer visible, Mascanada6 tindrà un photocall perquè es pugui compartir a les xarxes socials amb l’etiqueta #diadeladonaM6, aquest missatge de reivindicació.

Trobareu més informació a mascanada6.com

El més llegit

I després