I després

Es presenta la nova exposició del Creativa’t amb l’obra de Sergi Cadenas

La inauguració es farà aquest dijous a les 6 de la tarda al Monestir i es podrà veure fins l'1 d'abril

Compartiu aquesta història

Aquest migdia s’ha presentat al nou Espai Àgora del Monestir la vuitena edició del Creativa’t 2024, que aquest any estarà conformada per una exposició de l’artista Sergi Cadenas. La proposta expositiva porta el nom de ‘Revelant la bellesa oculta. Una exposició de perspectives fragmentades’.

Creativa’t és un projecte en el qual els alumnes de Batxillerat Artístic de l’INS Sant Elm treballen, amb l’artista i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, tot el procés que porta fins a la creació d’una exposició.

Sergi Cadenas, és conegut, entre altres tècniques, per pintar obres tridimensionals, que en funció de l’angle en què es mirin, fan que la imatge canvïi. Cadenas valora així el treball que s’ha realitzat en aquest Creativa’t, en el qual és el primer any que hi participa.

Cadenas també explica quin tipus d’obres es podran veure a la mostra.

La Queralt Colls i l’Elena Navarro, dues de les alumnes que participen en aquest Creativa’t, ens parlen de com està sent la seva experiència treballant en aquest projecte.

Aquesta exposició s’ha realitzat en un espai que s’estrena per aquesta exposició. Es tracta del recinte que abans ocupava l’Oficina de Turisme al Monestir i que s’anomena Espai Àgora. Així ens ho explica el regidor, Alexis Cubó.

La cap de l’Àrea de Cultura, Montse Barniol, es mostra molt contenta que el Creativa’t hagi arrelat tant en aquestes 8 edicions que es porta fent.

Aquesta tarda a partir de les 6, al Monestir, es farà la inauguració de l’exposició. La mostra es podrà veure fins l’1 d’abril, de dilluns a dissabte d’11 a 13 i de 17 a 19 hores i els diumenges i festius, d’11 a 14 hores. Pel que fa als divendres 29 i diumenge 31 de març, hi haurà horari de matí i tarda.

Creativa’t està organitzat per l’Ajuntament de Sant Feliu i l’Institut Sant Elm amb el suport de la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat.

El més llegit

I després