I després

Maria Gorgues ens parla de l’èxit de la expo Thyssen SFG

Compartiu aquesta història

Falten només tres setmanes perquè acabi l’exposició i quan s’arriba als més de 26.000 espectadors, la directora de comunicació de l’exposició Paisatges de llum, paisatges de somni. De Gauguin a Delvaux, Espai Carme Thyssen, la periodista Maria Gogues, es mostra satisfeta perquè ja veu a tocar la xifra que es va fixar l’organització a l’hora de posar-lo en marxa i la fita està pràcticament aconseguida.

Gorgues declarava aquest cap de setmana a Ràdio Sant Feliu, que amb aquestes xifres es confirmen les aspiracions de l’Ajuntament i de l’equip que l’ha muntat però que també cal valorar el resultat vist des d’una altra perspectiva, atès que els llibres de visites que els assistents troben a la sortida (ja van per quart), estan plens de testimonis que mostren el seu grau de satisfacció on encoratgen la iniciativa i aposten per la consolidació del projecte.

La directora de comunicació també volia incidir en el dia d’agost en què es va batre el rècord de visites en una sola jornada que es va establir en 616 visitants tot recordant que això no va provocar cap mena de col·lapse atès que les entrades es venen amb un marge d’una hora per tal de delimitar la visita al càlcul tècnic realitzat en funció de l’espai i del temps que permeti gaudir i admirar les obres exposades.

Quant al compromís d’acostar l’art en majúscules als escolars, a partir d’aquest dilluns, 17 de setembre, en què les escoles de Sant Feliu ja estan a ple rendiment, s’iniciaran les visites dels alumnes dels centres escolars que sumaran 2.500 estudiants, sense comptar encara els batxillerats que han d’acabar de confirmar.

Recordem que aquesta exposició és improrrogable i que a partir del 8 d’octubre les obres es retornaran als seus llocs d’origen a Màlaga, Madrid i Barcelona.

El més llegit

I després