I després

Els gossos no tornaran a la platja del davant de SFG

Compartiu aquesta història

Una vegada més les actituds incíviques d’alguns propietaris de gossos afecten no només als qui no tenen mascotes sinó als qui sí que en tenen i compleixen amb les ordenances i les normes bàsiques de convivència.

És el cas de la raó per la qual l’Ajuntament dóna per tancada la prova pilot de reservar un espai a la platja del davant de Sant Feliu pel mal ús que diversos propietaris n’han fet bàsicament per la no recollida dels excrements.

No és més que una continuació del tarannà que es pot viure en diversos punts de la ciutat com parcs, entorns escolars, passeig i la resta de la via pública on l’incivisme d’uns pocs afecta negativament al col·lectiu que fa allò que és correcte per tal de no embrutar els espais comuns i de contribuir a la salubritat i la neteja de la Ciutat.

Si ja no era una decisió ben vista per bona part dels ciutadans que consideraven que, per diverses raons, compartir la platja persones i animals no era recomanable, els incívics ha fet decantar la balança en detriment dels propietaris que respectaven les normes.

De tota manera, des de l’Ajuntament consideren que el fet de disposar d’un espai d’aquestes característiques aporta una singularitat i un plus a l’oferta turística de la Ciutat i han buscat un lloc alternatiu que, com ja avançàvem fa unes setmanes, s’emplaçarà a la Cala Jonca, darrera del Club Nàutic.

L’alcalde, Joan Alfons Albó, declarava a RSF que només que un de cada deu propietaris se salti les normes, la cosa ja no funciona. Hem deixat passar un temps per veure si ho podíem corregir però la veritat és que no s’ha aconseguit.

El trasllat a la Cala Jonca està convençut que pot funcionar millor potenciant la neteja i arranjant l’accés per l’aparcament que hi ha al costat del Club Nàutic i per tant, s’hi podrà accedir amb vehicle o bé a peu per les escales annexes a l’edifici que es coronarà amb una nova zona de pic-nic, al peu de les escales que accedeixen al camí de ronda si, des de costes, s’atén a la petició del consistori i el ministeri dóna via lliure al projecte.

Cliqueu per ampliar:

El més llegit

I després