I després

Dia Mundial de l’Alzheimer i Setmana de la Mobilitat a SFG

Compartiu aquesta història

Dia Mundial de l’Alzheimer a SFG

El divendres dia 21 de setembre a les 18 hores a la Biblioteca del Centre Cívic Tueda del carrer Gravina 39-41 de San t Feliu de Guíxols, l’Associació EMAD Sant Feliu de malalts d’Alzheimer de Sant Feliu de Guíxols, ha programat, per la commemoració del Dia Mundial de l’Alzheimer 2012, la conferència que, sota el títol de Quan no tot és negre: Els aspectes positius de cuidar d’una persona amb demència., pronunciarà Josep Fabà, del Departament de Psicologia Evolutiva i de l’Educació de la Universitat de Barcelona.

Aquesta es durà a terme el divendres dia 21 de setembre de 2012 a les 18 hores a la Biblioteca del Centre Cívic Tueda del carrer Gravina 39-41 de San t Feliu de Guíxols.
Aquest acte es obert a tots els ciutadans en general.

 

Setmana de la Mobilitat Sostenible a SFG

S’està celebrant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Sant Feliu de Guíxols que ja es va encetar el diumenge al matí a la Rambla Vidal on, des de les 19 del matí fins la 1 del migdia, es va celebrar un concurs infantil sobre la mobilitat sostenible i segura en els apartats de nens i nenes de fins a 6 anys i un altre d’entre 7 i 12 amb un premi d’una bicicleta per a cada categoria.

La resta d’activitats de la setmana està prevista per al proper divendres, diada en la qual, durant tot el dia, hi haurà bus urbà i bus escolar gratuït. I diumenge, durant tot el dia, la campanya: ”Agafa la Montdela i et regalem una planta” on, com apunta l’enunciat, es regalarà una planta a tots els usuaris (fins l’esgotament de les existències).

En la campanya també es convida a caminar i a fer ús de la bicicleta en detriment de la utilització dels vehicles contaminats particulars, amb l’eslògan: “Mou-te en la direcció correcta”

 

 

El més llegit

I després