I després

Catalogació del llegat Masferrer i Aula de Teatre del CEM

Compartiu aquesta història

Novetats en la catalogació del fons Narcís Masferrer

L’Arxiu Municipal d’Història de la Ciutat, continua catalogant els textos i il·lustracions que ens va deixar el polifacètic guixolenc, Narcís Masferrer (Narmas), un fons que, per exprés desig de la seva filla, Dolors Masferrer, ha quedat dipositat a l’Arxiu i del qual ja es va donar compte a través de la nostra emissora, de col·laboracions en la catalogació d’amics personals del mestre com Toni Ferrer i Lluís Palahí.

Els responsables de l’Arxiu donen compte d’una altra important aportació a càrrec de Julià Castelló que ha cedit una còpia de diversos inventaris que realitzà del fons Narcís Masferrer Buixó abans que aquesta documentació ingressés a l’Arxiu Municipal.

Aquest llegat està essent classificat per tal de posar-lo a la disposició dels ciutadans i dels usuaris. Segons els tècnics, l’aportació de Castelló permetrà disposar d’una eina que serà de gran valor per a completar-ne la catalogació.

 

 

En marxa l’Aula de Teatre del CE Montclar

Com ja havíem avançat fa unes setmanes, el Centre Excursionista Montclar obre les portes de la sala Teatre per acollir i oferir un nou servei, l’Aula de Teatre que consta de tres tallers de teatre -infantil, juvenil i d’adult- que s’impartiran durant el curs d’octubre 2012 fins el juny 2013. Els tallers estan dirigits per l’actriu Geòrgia Bonell, graduada pel Col·legi de Teatre de Barcelona, i amb una àmplia experiència en docència teatral des del 2003 a escoles i instituts de Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro.

A l’aula es treballaran els conceptes bàsics del teatre (veu, expressió corporal, dicció i interpretació) d’una manera lúdica i divertida, partint del Joc i la improvisació. Al final del curs es realitzarà una mostra del treball realitzat, oberta al públic, al teatre del CEM.

Podeu formalitzar les inscripcions a l’Aula de Teatre els dies 14, 21 i 28 de setembre de 17 a 19h al Centre Excursionista Montclar (C/ Capmany nº100). Per qualsevol dubte podeu trucar al 652 809 088 (Geòrgia) o enviar un correu a georgiabonetti@yahoo.com

l’’Aula de Teatre és una iniciativa organitzada per la secció d’espectacles dedicada a promoure les arts escèniques en el CEM.

El més llegit

I després