I després

Marco Deíta presenta el seu nou senzill ‘Sin ningún temor’

El 29 de setembre es publicarà el seu nou disc "Rayos de luz' en format digital i físic

Compartiu aquesta història

L’artista de 23 anys de Sant Feliu de Guíxols, Marco Deíta, acaba de presentar el que és el primer senzill del nou disc que sortirà a la venda el 29 de setembre. La primera peça que n’extreu es titula ‘Sin ningun temor’ i ja està disponible a les plataformes digitals.

Aquesta primera proposta és una cançó de contrastos, segons comenta l’artista, i parla de com es pot perdre a algú sense haver fet res dolent.

El nou treball que publicarà a finals de mes, i que s’anomena ‘Rayos de luz’, es podrà escoltar en plataformes digitals i també se’n farà una tirada en format físic, que podria incloure algun tema inèdit. Es tracta d’un projecte que porta un any perfilant-se.

Dins aquest nou disc hi ha varietat musical, des de peces molt animades com el single debut, passant per boleros, flamenc o rumba, estils musicals amb els quals Deíta ha crescut. Des de ben jove, l’artista va començar a mostrar gran interès per la creació de cançons, impulsat també per la passió per la música que es vivia a casa seva des que era petit.

Quan anava a l’institut cantava al cor del centre i als 16 anys va agafar la guitarra i va començar a compondre les seves pròpies melodies. Les seves influències musicals ha vingut donades per les peces que escoltava ja des de petit.

Amb la presentació del nou àlbum s’engega l’engranatge de la promoció, que per començar portarà a Marco Deíta a presentar el seu disc a Lleida, on obrirà el concert d’Andy y Lucas. També serà al Festival d’Aquí de Sant Feliu aquest dissabte 23 de setembre a les 8 del vespre. Oferirà un concert a l’escenari principal dels Jardins Juli Garreta.

El més llegit

I després