I després

MARCA ENTREVISTA A MÈXIC AL JUGADOR GANXÓ, MARC CROSAS

Compartiu aquesta història

El jugador ganxó Marc Crosas torna a les pàgines del diari Marca, on li fan una extensa entrevista, que com és habitual comença amb qüestions de caire polític (Crosas ha estat habitualment protagonista en els diaris madrilenys, més per les seves declaracions de caire independentista que no pas per la seva carrera esportiva)i en la qual el jugador del Cruz Azul mexicà es mostra serè i procura no donar peu a polèmiques.
Recorda els orígens de tres dels seus avis (Màlaga i Madrid), que sempre ha tingut un fort sentiment catalanista, que se sent i és català, i des de fa un any i mig mexicà, però que sent respecte per Espanya i que mai no en parlarà malament, a més que està agraït per haver format part de les seleccions espanyoles Sub-17, 19 i 21.
Declara que ara que és mexicà de ple dret, li agradaria formar part de la selecció mexicana i reivindica que els “desnaturalizados” (com anomenen als estrangers nacionalitzats i als quals se sol acusar de treure oportunitats als joves del país) tenen els mateixos drets que els autòctons i que li faria il·lusió contribuir als èxits de la selecció mexicana que, de passada, considera que pot millorar la seva presència mediàtica a Europa.
Despatxa amb maduresa més qüestions de caire polític com el fet que el Barça felicités Puigdemont, conscient que qualsevol declaració que faci pot ser distorsionada per certs sectors periodístics i així li diu al seu entrevistador, al temps que fa una pinzellada històrica sobre el que es deia també del Real Madrid en temps de la dictadura. Considera que no s’ha de barrejar la política amb l’esport.
També es fa referència a les qualitats de Messi l a les declaracions de Piqué. Crosas considera que no està malament dir el que un pensa. Per l’altra banda posa d’exemple de la part contrària a Guti , tot apuntant que si no existissin jugadors que diuen coses diferents, només s’escoltarien els topics de tota la vida.
Demanant que s’entengui bé el que anava a dir, considera que el Barça fa mal al futbol, en el sentit que és una màquina tant perfecte que frustra les expectatives de la resta de clubs del món per poder-lo igualar.
Amb un marcat accent mexicà, declara a Pep Guardiola el millor entrenador del món i parla dels títols aconseguits pel Cruz Azul, malgrat que l’afició espera el de lliga que fa 18 anys que no arriba. L’equip es troba en el 16è lloc de la classificació amb un punt dels nou que s’han disputat fins el moment.
Si voleu veure el vídeo cliqueu en aquest enllaç. http://videos.marca.com/v/0_9dctlbjh-marc-crossas-soy-independentista-pero-nunca-hablare-mal-de-espana?count=0

El més llegit

I després