I després

MANUEL CARRASCO, NOU ARTISTA CONFIRMAT DEL 57 FESTIVAL DE PORTA FERRADA DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

Un dels artistes més populars dels darrers anys dins el panorama musical serà un dels protagonistes de la 57ª. edició del Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols.
Arribarà a la ciutat per presentar la seva darrera gira La Cruz del Mapa el divendres 9 d’agost a partir de les 22:30 hores al Guíxols Arena.

Les entrades es posaran a la venda a partir d’aquest divendres 25 de gener a les 11 del matí al web del festival, al qual podeu accedir clicant aquí i al web del cantant, aquí.
Aquesta serà la seva única actuació en festivals d’estiu, raó per la qual és l’única vegada que se’l podrá veure actuant en aquest marc.

El seu darrer disc La Cruz del mapa —el vuitè de la seva carrera— és l’àlbum més venut a Espanya per cinquena setmana consecutiva i ha aconseguit el doble disc de platí tot just un mes després de la seva publicació.

El regidor del Festival, Josep Saballs, s’ha mostrat molt satifest perque l’artista formi part de l’edició d’enguany, destacant que Manuel Carrasco ja és un artista molt consolidat dins el panorama musical espanyol.

Fins ara ja estan confirmats quatre artistes més, que són Patti Smith, God Save the Queen, Luz Casal i The Human League

El més llegit

I després