I després

EL FESTIVAL DE PORTA FERRADA ANUNCIA ELS PRIMERS NOMS DEL CARTELL DE 2019 I POSA A LA VENDA LES PRIMERES ENTRADES

Compartiu aquesta història

El 57 Festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols ha anunciat quatre dels concerts que formaran part d’aquesta propera edició 2019.

Els protagonistes d’aquestes actuacions són Patti Smith, God Save the Queen, Luz Casal i The Human League.
La 57ª edició del Festival tindrà lloc a Sant Feliu entre els mesos de juliol i agost i les quatre actuacions es faran a l’Espai Port de la ciutat.

El 29 de juliol actuaran God Save the Queen. Són la banda tribut de Queen més reconeguda del món i tornaran a Porta Ferrada —després de l’èxit aconseguit l’any 2016 al mateix escenari— en un concert on es reviuran els hits de la mítica banda de Freddie Mercury.

El 6 d’agost la protagonista serà Luz Casal, una de les veus més destacades de l’escena española i vella coneguda del Festival, que arribarà per presentar el seu darrer àlbum Que corra el aire.

El 7 d’agost el torn és per a Patti Smith. La icona femenina del rock oferirà l’únic concert a Catalunya dins la seva gira europea 2019, fent un repàs intens a la seva extensa discografia.

Finalment, el 14 d’agost actuaran The Human League. La banda britànica, pionera del synth-pop als anys 80, farà un concert exclusiu a Catalunya on està garantida una veritable festa dels 80 amb els seus èxits més reconeguts com Don’t You Want Me.

Les entrades per aquests espectacles estan a la venda a través del lloc web del Festival al qual podeu accedir clicant aquí.

 

 

 

 

 

El més llegit

I després