NOVA EDICIÓ DE LA QUINA DEL FUTBOL GANXÓ A L’ENVELAT DEL GUÍXOLS ARENA

Per tercer any consecutiu es portarà a terme a Sant Feliu de Guíxols La Gran Quina de l’A.D.Guíxols,  el Vilartagues C.F. i l’Escola de Futbol Sant Feliu.
Es celebrarà el proper 26 de desembre —diada de Sant Esteve— i l’1 de gener, entre les 18.00 i les 21.00 hores, al Guíxols Arena.

Cal destacar que la quina del dia 26 doblarà la capacitat. Degut a que el passat any molta gent es va quedar sense poder participar-hi, enguany hi haurà cabuda per a vora 1.200 persones, fent-se servir tota la carpa.

Es podran tornar a adquirir els abonaments especials que permeten jugar tota la tarda a un preu més baix i es sortejaran un total de 14 lots.
Entre els premis cal destacar: packs de vacances, televisors, Play Stations, àpats a diferents restaurants, electrodomèstics, patinets elèctrics, mòbils, tablets, jocs, i grans lots de Nadal.

L’organització dels tres equips del futbol ganxó incrementarà el valor dels premis respecte a les passades edicions i passarà a ser de 3.000 euros cada dia.

Els organitzadors aconsegueixen amb aquest esdeveniment una injecció econòmica en l’apartat d’ingressos atípics pel manteniment de les entitats, al temps implanten a la ciutat una quina nadalenca de gran participació com les que ja s’han consolidat en diversos municipis de les comarques gironines.

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació