I després

NOVA EDICIÓ DE LA QUINA DEL FUTBOL GANXÓ A L’ENVELAT DEL GUÍXOLS ARENA

Compartiu aquesta història

Per tercer any consecutiu es portarà a terme a Sant Feliu de Guíxols La Gran Quina de l’A.D.Guíxols, el Vilartagues C.F. i l’Escola de Futbol Sant Feliu.
Es celebrarà el proper 26 de desembre —diada de Sant Esteve— i l’1 de gener, entre les 18.00 i les 21.00 hores, al Guíxols Arena.

Cal destacar que la quina del dia 26 doblarà la capacitat. Degut a que el passat any molta gent es va quedar sense poder participar-hi, enguany hi haurà cabuda per a vora 1.200 persones, fent-se servir tota la carpa.

Es podran tornar a adquirir els abonaments especials que permeten jugar tota la tarda a un preu més baix i es sortejaran un total de 14 lots.
Entre els premis cal destacar: packs de vacances, televisors, Play Stations, àpats a diferents restaurants, electrodomèstics, patinets elèctrics, mòbils, tablets, jocs, i grans lots de Nadal.

L’organització dels tres equips del futbol ganxó incrementarà el valor dels premis respecte a les passades edicions i passarà a ser de 3.000 euros cada dia.

Els organitzadors aconsegueixen amb aquest esdeveniment una injecció econòmica en l’apartat d’ingressos atípics pel manteniment de les entitats, al temps implanten a la ciutat una quina nadalenca de gran participació com les que ja s’han consolidat en diversos municipis de les comarques gironines.

 

El més llegit

I després