I després

L’ONG HUMANA organitza tallers educatius a Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Quatre voluntaris de l’ONG visitaran la ciutat amb una autocaravana que entre el 16 i el 22 de setembre passarà per diferents poblacions de Catalunya per realitzar activitats educatives entre la població. El road show culminarà el pròxim 23 de setembre amb una jornada de portes obertes a la seu d’HUMANA de L’Ametlla del Vallès que se celebra en el marc de l’Humana People to People Day.
Durant el road show, els voluntaris d’HUMANA realitzaran tallers en els quals s’ensenyaran com crear marionetes reciclant peces de roba, ninots amb els quals es representarà un conte amb un argument connectat amb l’educació universal, un dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni promoguts per Nacions Unides. També es convocarà a la població de Sant Feliu de Guíxols a cridar en favor d’una educació per a tots i a participar en tallers de reciclatge de roba.
L’Humana People to People Day és un esdeveniment internacional de caràcter anual que sota el lema “Educació per a Tots” pretén fomentar l’educació universal com un dels elements clau per al desenvolupament del potencial humà i informar dels projectes que realitza HUMANA en el camp de l’educació en països en desenvolupament de l’Àfrica Subsahariana, Sud-amèrica i Àsia. Si estàs interessats en assistir al road show, ens trobaràs en:

Dia: Diumenge 19 de setembre
Hora: De 10:00 a 19:00
Lloc: Passeig del Mar (al costat del mercat) – Sant Feliu de Guíxols

HUMANA és una organització no governamental per al desenvolupament (ONGD) que des de 1987 treballa amb l’objectiu de realitzar projectes de cooperació a través de la gestió de les donacions de roba.

PROGRAMA DEL ROAD SHOW D’HUMANA A SANT FELIU DE GUÍXOLS
HORARI ACTIVITAT
MATÍ
10:00 – 10:30 Introducció + Dibuix d’una escola
10:30 – 11:00 El Baobab
11:00 – 12:00 La marioneta + Conte
12:00 – 12:15 Crit “Educació per a Tots”
12:15 – 14:00 Distribució informació HUMANA
TARDA
16:00 – 16:30 Introducció + Debat
16:30 – 17:30 Taller marionetes + Taller reciclatge
17:30 – 19:00 Distribució informació HUMANA

El més llegit

I després