I després

Una parella assalta un supermercat amb un ganivet a SFG

Compartiu aquesta història

Una parella formada per un home i una dona joves va amenaçar el vespre de dimarts la caixera d’un supermercat Schleker a Sant Feliu de Guíxols posant-li un ganivet a les costelles fins que la dona va accedir a obrir la caixa i donar-los la recaptació de la tarda, uns 400 euros. Es tractava de dues persones joves que parlaven castellà amb accent estranger.
La noia va entrar a l’establiment a quarts de set del vespre i va donar-hi una volta. En arribar a la caixa, va entrar el seu company, que duia la cara tapada i el cap cobert amb una caputxa i un ganivet a les mans. Entre els dos van amenaçar de mort la caixera si no els donava els diners. La dona, que no va predre mal, va acabar accedint i els va entregar els diners del calaix.
A Sant Feliu de Guíxols, tal i com passa a gairebé tots els municipis de Girona, també hi actuen els lladres de metall, que han visitat diverses vegades el magatzem de la brigada municipal, l’última vegada farà poques setmanes. Els lladres s’han endut, entre d’altres utillatges, els ferros que servien per muntar la carpa que l’Ajuntament instal·lava per Carnestoltes al passeig marítim i que acull els balls d’envelat. El mecànic que té el negoci al costat del magatzem també ha patit furts de trossos de carrosseria de cotxes.
En el cas del veí municipi de Santa Cristina d’Aro, el consistori ha optat per instal·lar càmeres de seguretat a la deixalleria i al magatzem dels operaris, que ha patit robatoris en almenys dues ocasions. (DDG).

El més llegit

I després