I després

Localitzen sense vida un jubilat de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Una vintena d’efectius, entre la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols , Mossos d’Esquadra, Bombers i Protecció Civil varen localitzar ahir, dimarts, al vespre, el cos sense vida d’un home de 83 anys, Leoncio.E.F., després que no tornés a casa seva a l’hora habitual.

La família del difunt havia alertat al migdia els cossos de seguretat locals, els quals es varen posar immediatament a fer tasques de recerca de l’home, en diferents indrets de Sant Feliu de Guíxols. Segons s’apunta, aquesta persona feia sovint una passejada. En no tornar a l’hora prevista, els familiars han denunciat la desaparició i ha començat la recerca.

Pels volts de les deu del vespre s’ha localitzat el cos sense vida de l’home, a uns cinquanta metres de la benzinera ubicada al nucli de Vilartagues.
A l’espera d’una confirmació oficial, s’apunta que la causa de la mort podria tenir a veure amb un problema cardíac.

Ja a la tarda, fonts properes a la família, enviaven correus electrònics d’emergència per intentar localitzar-lo enviant la fotografia per tal de poder identificar-lo en el cas que s’hagués desorientat.

El correu deia que al matí havia sortit a caminar com cada dia però que no havia tornat sobre les 12:30 com era habitual. Quant als itineraris que recorria eren diversos com els camí dels Butanos, Mas Trempat, Pedralta, S’Agaró o la ruta del Carrilet.

També es temien que hagués patit un cop de calor al temps que notificaven que estava delicat del cor així com que no el localitzaven en els hospitals i es temien que hagués caigut al bosc, la qual cosa, desgraciadament havia succeït.

 

El més llegit

I després