I després

Lluita lliure aquest dissabte a Platja d’Aro

Compartiu aquesta història

EL Consell Intercontinental de Lluita, CIL, torna a l’acció aquest dissabte a Platja d’Aro amb l’esdeveniment “Winter Clash”. Sense pressa però sense pausa; sense fer soroll, apartat dels grans centres de lluita del país, Badger Gein segueix treballant amb un grup de joves lluitadors locals des de la Costa Brava. Per al proper esdeveniment de l’empresa, alguns dels noms més coneguts del wrestling espanyol han estat convidats a participar en el xou.
Es podrà veure a Mandril Morbid enfrontant-se a Lo Perico Enmascarat i a Los Legionarios (Sargento Apolo y Comandante) contra The Tatoo Squad (Badger y Humungus, de Austria).
La resta del cartell el componen el clàssic del CIL Pepito Piscinas contra el debutant David Dusk; un altre debutant made in CIL, La Rata Belga s’enfrontarà al Billy Joe Jackson, el carnicer de Greenbow, Alabama. Des de Madrid arribaran El Gladiator i F. Luna per enfrontant-se després d’un llarg parèntesi en les seves carreres, i la guinda del pastís la posaran la debutant Thunderbird, davant l’austríaca X-Dream en el combat femení.
Una interessant vetllada per al dissabte 21 de gener al Pavelló d’esports de Platja d’Aro amb entrada gratuïta.

El més llegit

I després