I després

Dimecres: Acte de GxI. Dissabte: Pla de Barris. Diumenge: El Moliner al Montclar

Compartiu aquesta història

Nota de premsa del Guixols per la Independència

Pensions i benestar en una Catalunya amb Estat Propi

Aquest dimecres 18 de gener al Centre Cívic de Tueda (c/Gravina, 37-39) a les 17.30h, Guíxols per la Independència organitza l’acte: “Pensions i benestar en una Catalunya amb Estat Propi”.

Serà una conferència i col·loqui a càrrec del ganxó i professor d’Economia a la Udg, Jaume Roldós i Caselles i, l’advocat i docent de Dret públic a la Udg, Lluís Jaile Benítez.

Es parlarà de les pensions i dels beneficis que tindríem amb l’Estat Propi, en relació a la capacitat de generar recursos públics així com, de prendre les decisions sobre la prestació dels serveis públics a Catalunya. L’entrada és lliure. Us hi esperem!

 

Pla de barris

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa que aquest dissabte, dia 21 de gener, es reprèn el procés de participació ciutadana sobre l’ús dels Safaretjos del Puig i, per aquest motiu, esteu convidats a participar en la propera sessió de treball que tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament des de les 11 del matí fins la 1 del migdia.

 

Titelles al Montclar

Aquest diumenge 22 de gener 2012 segueix la temporada d’hivern d’espectacles infantils al Centre Excursionista Montclar. La secció Espectacles del C.E.M organitza, quinzenalment, les millors funcions, divertides i didàctiques, perquè els petits ganxons puguin gaudir d’unes tardes ben entretingudes.

Continua la temporada la Companyia Pengim-penjam, amb la representació de “El moliner”, un espectacle de titelles que narra una història plena d’intriga farà que els nens i nenes gaudeixin del plaer de veure i escoltar un conte ambientat en la Catalunya medieval.

L’espectacle començarà a les 18h i serà d’una hora aproximadament. Us convidem a que tot seguit, petits i grans, passeu a berenar al nostre espai “La Kafeta”, amb preus molt assequibles.

Podeu consultar la programació d’espectacles a la nostra web:

http://teatremontclar.wordpress.com/programacio/

El més llegit

I després