Aquest dissabte a la Casa Irla presentació de llibre i actuació de Llops de Mar

Edicions de L’Albí i la Casa Irla presenten el llibre “La Segona Ombra” de Maria Wallace (nom de ploma de Maria Teresa Mir i Ros) aquest dissabte, 27 de novembre a les sis de la tarda. Hi intervindran, a més de l’autora , Xavier C. Ribot, escriptor i curador de l’obra i Jaume Huch, editor.
Comptarà amb la participació de la violoncel·lista Anna Sánchez Puigmolé i es servirà un petit refrigeri finalitzant l’acte.
A les deu de la nit, el grup d’havaneres Llops de Mar presenta el seu nou disc, De Lloret a Sant Feliu. Tots els membres del grup són de Sant Feliu de Guíxols excepte l’Òscar, que és de S’Agaró i Francesc Rubiño, que és de Lloret. Aquest disc està format per havaneres clàssiques i actuals, combinant cançons de Llibori, Poble mariner, Vell pescador i de Rubiño, Sardana marinera, De Lloret a Sant Feliu i Agua de coco, interpretada amb guitarra i violoncel, amb havaneres populars i composicions del mestre Ortega Monasterio, com ara la immortal El meu avi, que conclou el disc.
Llibori i Cristina Pujol, pare i filla, han estat les dues últimes incorporacions d’aquesta formació de llarga trajectòria. En Llibori té antecedents rockers, amb Quercus, i tots dos havien passat per la Colla Jacomet. El grup actua sovint al llarg de la franja que va, justament, de Lloret a Sant Feliu.
La formació farà un recorregut per les cançons del seu últim treball amb la Cristina Pujol, acordió i chelo; Oscar, baix acústic; Llibori Pujol, segona veu i guitarra; Francesc Rubiño, segona veu i guitarra; Víctor, tenor i Pep al baix.
Com sempre podreu quedar-vos a sopar a Cas Romagué Taverna reservant taula al tel. 972. 98.38.08.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació