I després

Aquest dissabte a la Casa Irla presentació de llibre i actuació de Llops de Mar

Compartiu aquesta història

Edicions de L’Albí i la Casa Irla presenten el llibre “La Segona Ombra” de Maria Wallace (nom de ploma de Maria Teresa Mir i Ros) aquest dissabte, 27 de novembre a les sis de la tarda. Hi intervindran, a més de l’autora , Xavier C. Ribot, escriptor i curador de l’obra i Jaume Huch, editor.
Comptarà amb la participació de la violoncel·lista Anna Sánchez Puigmolé i es servirà un petit refrigeri finalitzant l’acte.
A les deu de la nit, el grup d’havaneres Llops de Mar presenta el seu nou disc, De Lloret a Sant Feliu. Tots els membres del grup són de Sant Feliu de Guíxols excepte l’Òscar, que és de S’Agaró i Francesc Rubiño, que és de Lloret. Aquest disc està format per havaneres clàssiques i actuals, combinant cançons de Llibori, Poble mariner, Vell pescador i de Rubiño, Sardana marinera, De Lloret a Sant Feliu i Agua de coco, interpretada amb guitarra i violoncel, amb havaneres populars i composicions del mestre Ortega Monasterio, com ara la immortal El meu avi, que conclou el disc.
Llibori i Cristina Pujol, pare i filla, han estat les dues últimes incorporacions d’aquesta formació de llarga trajectòria. En Llibori té antecedents rockers, amb Quercus, i tots dos havien passat per la Colla Jacomet. El grup actua sovint al llarg de la franja que va, justament, de Lloret a Sant Feliu.
La formació farà un recorregut per les cançons del seu últim treball amb la Cristina Pujol, acordió i chelo; Oscar, baix acústic; Llibori Pujol, segona veu i guitarra; Francesc Rubiño, segona veu i guitarra; Víctor, tenor i Pep al baix.
Com sempre podreu quedar-vos a sopar a Cas Romagué Taverna reservant taula al tel. 972. 98.38.08.

El més llegit

I després