I després

Acte inaugural del cicle de salut i societat

Compartiu aquesta història

El proper divendres 26 de novembre de 2010, a les 19.30h, tindrà lloc l’acte inaugural del programa d’activitats de la Càtedra Martí Casals de Medecina i Salut en l’àmbit rural de la Universitat de Girona i l’Espai del Metge i de la Salut Rural, per al curs 2010-2011.
La presentació serà a càrrec de Joaquim M. Puigvert, director de la Càtedra, i Laura Aiguaviva, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
Seguidament, conferència sobre “Exercici, alimentació i salut cardiovascular”. A càrrec del Dr. Ramon Brugada, Degà de la Facultat de Medicina de la UdG. Presentació a càrrec de Marta Pedrerol, Directora dels Serveis Territorials de Salut a Girona.
El Dr. Ramon Brugada Terradellas és llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Amb una àmplia trajectòria internacional com a especialista en genètica de les malalties cardiovasculars, especialment relacionades amb la mort sobtada de la gent jove, té més de cent publicacions de l’àrea de la biologia molecular i les arítmies cardíaques i és considerat un dels millors experts al món en cardiologia.
Cloenda a càrrec del Sr. Carles Motas, alcalde de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
L’acte se celebrarà a la Sala d’Actes del Museu d’Història-Espai del Metge i de la Salut Rural (Pl. Monestir s/n. 17220 Sant Feliu de Guíxols. Tel. 972821575)
Entrada gratuïta.

El més llegit

I després