Acte inaugural del cicle de salut i societat

El proper divendres 26 de novembre de 2010, a les 19.30h, tindrà lloc l’acte inaugural del programa d’activitats de la Càtedra Martí Casals de Medecina i Salut en l’àmbit rural de la Universitat de Girona i l’Espai del Metge i de la Salut Rural, per al curs 2010-2011.
La presentació serà a càrrec de Joaquim M. Puigvert, director de la Càtedra, i Laura Aiguaviva, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
Seguidament, conferència sobre “Exercici, alimentació i salut cardiovascular”. A càrrec del Dr. Ramon Brugada, Degà de la Facultat de Medicina de la UdG. Presentació a càrrec de Marta Pedrerol, Directora dels Serveis Territorials de Salut a Girona.
El Dr. Ramon Brugada Terradellas és llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Amb una àmplia trajectòria internacional com a especialista en genètica de les malalties cardiovasculars, especialment relacionades amb la mort sobtada de la gent jove, té més de cent publicacions de l’àrea de la biologia molecular i les arítmies cardíaques i és considerat un dels millors experts al món en cardiologia.
Cloenda a càrrec del Sr. Carles Motas, alcalde de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
L’acte se celebrarà a la Sala d’Actes del Museu d’Història-Espai del Metge i de la Salut Rural (Pl. Monestir s/n. 17220 Sant Feliu de Guíxols. Tel. 972821575)
Entrada gratuïta.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació