I després

El Centre Excursionista Montclar torna a recuperar la secció de teatre

Compartiu aquesta història

El proper divendres dia 26 a les nou de la nit, amb accés gratuït per a tot el públic, està prevista la presentació al local del Centre Excursionista Montclar del carrer Capmany número 100, de la nova secció de teatre d’aquesta entitat que porta el nom de IMAGINA’TEATRE. En el decurs de l’acte es farà un recital de poesies i poemes a càrrec dels integrants del mateix grup de teatre.
Novament el Montclar torna a tenir una secció de teatre , igual com ja havia tingut en ocasions anteriors al llarg de la seva existència. El grup teatral del CE Montclar recentment creat, està compost per aficionats locals a l’art de Talía, alguns d’ells ja havien format part anteriorment en altres grups i entitats teatrals de Sant Feliu, i amb la incorporació ara de nous i joves elements.
En aquests dies el grup IMAGINA’TEATRE està preparant i assajant al mateix escenari del Montclar l’obra teatral que porta per títol “Menàge a sis”, una comèdia escrita per Casimir Segura i Maria Eugenia Otero. Properament i en el seu dia es farà una representació prèvia de l’obra al mateix local del CE Montclar dedicada als socis de l’entitat, per posteriorment presentar-la pel públic en general al Teatre Auditori Municipal de la nostra ciutat. Està previst que aquesta vetllada es realitzi a favor de l’Associació de Malalts d’Alzheimer EMAD SANT FELIU.

Veu Casimir Segura i Chaure
[audio:http://www.rsf.fm/audio/casimir_teatre_montclar.mp3]

El més llegit

I després